Werken bij

Werken bij Alfa & Zorg?

Woont u in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht of Flevoland, dan zien wij graag uw sollicitatie tegemoet.

werken bij alfa en zorg

Als je kiest om als gediplomeerde zorgprofessional voor Alfa & Zorg te gaan werken, weet je dat je kiest voor een professionele organisatie die in alles gaat voor kwaliteit. We hebben een breed zorgaanbod, omdat dat voor de cliënt prettig is: in elke fase kunnen we aansluiten bij wat hij of zij nodig heeft. En ook voor jou is dat fijn: je kunt bijvoorbeeld makkelijker switchen tussen de verschillende soorten zorg. Wil je een andere functie? Vaak is dat ook mogelijk. We stimuleren doorgroeien en doorleren, wat je vaak zelfs kunt doen op onze eigen Online Academie, of anders bij onze partners.

Als je ambitieus bent, zit je goed als je bij Alfa & Zorg te gaat werken. Dat blijkt ook uit de vele gebieden waarin we ons expert mogen noemen: we zetten onze tanden in deze onderwerpen en zorgen er voor dat we er de beste in worden. Dat mag ons best iets kosten in tijd, menskracht en middelen. Maar uiteindelijk geloven we dat dit de beste zorg oplevert voor onze cliënten en de mooiste banen voor onze collega’s. Leg jij de lat net zo hoog als wij? Dan krijg je geen spijt als je kiest voor Alfa & Zorg!

Natuurlijk hebben we ook altijd behoefte aan huishoudelijk medewerkers.
Je wilt een baan waarin je écht het verschil maakt voor je cliënten. Een baan waarin je iedere dag met bijzondere verhalen thuiskomt. Je wilt een dynamische werkomgeving, in een actieve en betrokken organisatie, bij een werkgever waar de mens centraal staat. Je wilt korte lijntjes met je cliënt, zodat je bijvoorbeeld zelf met hem of haar kunt overleggen over werktijden. Je wilt werken voor een organisatie die je serieus neemt als je je zorgen maakt over een cliënt. Wij zijn op zoek naar mensen die flexibel ingezet kunnen worden in het hele werkgebied of mensen met een auto. Je kunt zelfstandig werken. Reizen tussen cliënten is een onderdeel van de functie.

Wat biedt Alfa & Zorg?

- Een verantwoordelijke en afwisselende baan
- Flexibele werktijden
- Cliënten bij u in de buurt
- Een marktconform salaris
- Conform cao VVT

Direct solliciteren

  Je solliciteert op de functie van:

  Huishoudelijke HulpVerpleging en Verzorging

  CV Uploaden

  Motivatiebrief uploaden

  Afwisselend

  Flexibele tijden

  Goed salaris

  In de buurt

  Contact

  Wilt u meer weten over de mogelijkheid om via Alfa & Zorg uw thuiszorg te regelen? Of heeft u vragen? Bij ons team op de afdeling planning kunt u terecht voor al uw vragen.