Begeleiding

Begeleiding en gezelschap!

Hulp nodig bij uw administratie of behoefte aan gezelschap?

Begeleiding Alfa en zorg

Begeleiding

Indien er een indicatie voor begeleiding is, kunnen wij samen met u een zorgplan opstellen voor uw persoonlijke begeleiding. Uw behoeften en wensen zijn hierbij het uitgangspunt en het team van Alfa & Zorg zoekt hier vervolgens de juiste persoon bij. Het kan gaan om zelfredzaamheid, het verzorgen van de administratie, het plannen van activiteiten en het onderhouden van sociale contacten. Alfa & Zorg helpt u hierbij op weg.

Om de zorg zo goed mogelijk te organiseren, werkt Alfa & Zorg aan de ontwikkeling van nieuwe zorgvormen, diensten maar ook aan combinaties van wonen en zorg. U kunt hierbij denken aan allerlei aanvullende zorgtaken zoals een maaltijdvoorziening, klusjesman of hovenier. Alfa & Zorg heeft goede contacten met andere organisaties die actief zijn bij u in de buurt.

Gezelschap

Het bezoeken van theater, een museum of een film kan lastig zijn als u alleen woont. Alfa & Zorg kan helpen bij het vinden van een persoon die u daarbij vergezelt. Het kan hierbij gaan om allerlei verschillende activiteiten. Samen wandelen, foto’s kijken of gezellig koffie drinken maar ook begeleiding naar een huisarts, tandarts of ziekenhuisbezoek is mogelijk. Samen met u kijkt het team van Alfa & Zorg naar uw interesses en achtergrond om een passende persoon te vinden.

Samen plannen

Samen doen

Uw wensen

Gewoon gezellig

Contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheid om via Alfa & Zorg uw thuiszorg te regelen? Of heeft u vragen? Bij ons team op de afdeling planning kunt u terecht voor al uw vragen.