Kwaliteit

Kwaliteit voor onze zorg

Zorg met aandacht en respect voor iedereen!

ba301ebd-3320-4018-b4ab-fe40b9873646

Bij Alfa & Zorg bent u aan het goede adres voor onder meer zorg bij u thuis. Met een zorgvuldig wervings- & selectiebeleid streeft Alfa & Zorg naar het vinden van een goede verbinding tussen personeel en cliënten. Doordat Alfa & Zorg diverse vormen van zorg aanbiedt, kunnen we de zorg optimaal afstemmen op de wensen en behoeften van onze cliënten.

Onze medewerkers zijn opgeleid voor het bieden van hulp en zorg bij u thuis. Alfa & Zorg is een door SBB erkend leerbedrijf hetgeen betekent dat alle medewerkers continue geschoold, opgeleid en begeleid worden om u nog beter van dienst te kunnen zijn. Alfa & Zorg is HKZ-gecertificeerd en is lid van de branchevereniging SPOT.

Onze brancheorganisaties

erkend leerbedrijf
hkz
spot
v&vn

Alfa & Zorg heeft gedragsregels opgesteld, omdat wij het belangrijk vinden onze diensten op cliëntvriendelijke wijze aan te bieden. De medewerkers van Alfa & Zorg houden zich in hun werk aan deze gedragsregels. Wij vinden het belangrijk dat u weet waar Alfa & Zorg voor staat en waar u ons op kunt aanspreken.

Onze documenten

Uw zorg

Onze zorg

Eerlijkheid

Kwaliteit

Contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheid om via Alfa & Zorg uw thuiszorg te regelen? Of heeft u vragen? Bij ons team op de afdeling planning kunt u terecht voor al uw vragen.