Huishoudelijke Hulp

Hulp bij het huishouden?

Prettig blijven wonen in uw eigen omgeving!

hulp bij het huishouden

Met hulp van onze thuiszorg medewerkers, blijft bij u thuis alles zoveel mogelijk bij het oude. Welke huishoudelijke taken de medewerker van Alfa & Zorg voor u gaat verzorgen, hangt helemaal af van wat u zelf nog kunt en wilt doen. Uw wensen zijn voor ons het uitgangspunt voor ons werk bij u thuis. U kunt altijd rekenen op een schoon en opgeruimd huis en op persoonlijke begeleiding en verzorging van onze Alfa en Zorg thuiszorg medewerkers.

Altijd bij u in de buurt!

De thuiszorg medewerkers van Alfa & Zorg komen uit de buurt en zo is hulp altijd dichtbij! Ze spreken uw taal en weten wat er leeft en speelt in de regio. Onze betrouwbare en gemotiveerde medewerkers steken graag voor u de handen uit de mouwen!
Onze medewerkers zien het als hun taak uw huishouden piekfijn op orde te houden. Ze brengen de tijd ook graag op een fijne manier met u door. Deze persoonlijke band vinden wij minstens zo belangrijk. De afdeling planning van Alfa & Zorg zorgt voor passende vervanging als uw huishoudelijke hulp op vakantie of ziek is.

Uw wensen

Uw taal

Vaste hulp

Contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheid om via Alfa & Zorg uw thuiszorg te regelen? Of heeft u vragen? Bij ons team op de afdeling planning kunt u terecht voor al uw vragen.