Huishoudelijke Hulp

Hulp bij het huishouden?

Prettig blijven wonen in uw eigen omgeving!

hulp bij het huishouden

Met hulp van onze thuiszorg medewerkers, blijft bij u thuis alles zoveel mogelijk bij het oude. Welke huishoudelijke taken de medewerker van Alfa & Zorg voor u gaat verzorgen, hangt helemaal af van wat u zelf nog kunt en wilt doen. Uw wensen zijn voor ons het uitgangspunt voor ons werk bij u thuis. U kunt altijd rekenen op een schoon en opgeruimd huis en op persoonlijke begeleiding en verzorging van onze Alfa en Zorg thuiszorg medewerkers.

Altijd bij u in de buurt!

De thuiszorg medewerkers van Alfa & Zorg komen uit de buurt en zo is hulp altijd dichtbij! Ze spreken uw taal en weten wat er leeft en speelt in de regio. Bij ons treft u geen wachtlijsten. Onze betrouwbare en gemotiveerde medewerkers steken graag voor u de handen uit de mouwen!
Onze medewerkers zien het als hun taak uw huishouden piekfijn op orde te houden. Ze brengen de tijd ook graag op een fijne manier met u door. Deze persoonlijke band vinden wij minstens zo belangrijk. De afdeling planning van Alfa & Zorg zorgt voor passende vervanging als uw huishoudelijke hulp op vakantie of ziek is.

Uw wensen

Uw taal

Geen wachtlijst

Vaste hulp

Contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheid om via Alfa & Zorg uw thuiszorg te regelen? Of heeft u vragen? Bij ons team op de afdeling planning kunt u terecht voor al uw vragen.