Werken bij

Werken bij Alfa & Zorg?

Als men woont in de provincies Noord Holland, Zuid Holland, Utrecht, Drenthe, Overijssel, Gelderland of Flevoland dan graag solliciteren

werken bij alfa en zorg

Als thuiszorgmedewerker bij Alfa & Zorg bent u verantwoordelijk voor het uitvoeren van huishoudelijke werkzaamheden in overleg met de cliënt. Het gaat om verschillende taken, variërend van het schoonmaken van keuken en badkamer tot afstoffen en planten verzorgen. Deze taken voert u op zelfstandige en professionele wijze uit.

Het sociale aspect van deze functie is ook erg belangrijk. Wij noemen dit ook wel de signaleringsfunctie voor het welzijn van uw cliënten. Mocht het niet goed gaan met een cliënt, neem dan contact op met het team van Alfa & Zorg. Zo kunnen wij er gezamenlijk voor zorgen dat de cliënt de juiste zorg blijft krijgen. Verder kunt u als medewerker van Alfa & Zorg meedenken over de mogelijkheden, de kwaliteit en verbeteringen binnen de zorg.

Wat biedt Alfa & Zorg?

- Een verantwoordelijke en afwisselende baan
- Flexibele werktijden
- Cliënten bij u in de buurt
- Een marktconform salaris
- Conform cao VVT

Bent u woonachtig in een van de onderstaande gemeenten dan nodigen wij u uit om te reageren. Vul onderstaand uw gegevens in of mail uw motivatiebrief en CV naar sollicitaties@alfazorg.nl

Alfa&Zorg contactformulier
6 + 7 =

Afwisselend

Flexibele tijden

Goed salaris

In de buurt

Contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheid om via Alfa & Zorg uw thuiszorg te regelen? Of heeft u vragen? Bij ons team op de afdeling planning kunt u terecht voor al uw vragen.